Summer Recommendations

Ice Cream Happy Dance Sticker by GIPHY Studios Originals

Summer, summer                Summer, summer

Time for fun                        Jump in the pool

We run all day                     Eat a lot of ice cream

In the hot hot sun               To keep cool


Les recomanacions per a l'estiu són que descanses, faces esport i jugues molt per a tornar amb ànim i energia al setembre.

També pots aprofitar per a llegir sense presses i per diversió. Dalt en la pestanya Storytime tens un muntó de llibres on triar. De tant en tant, fes-te una passejada per ací i refresca el teu anglés. Pensa que la lectura és molt important i que com més lliges i escoltes, millor entendràs la llengua. 

Com a repàs de sabers bàsics que cal tindre assolits, tens l'opció de fer el quadern Basic English.

I en cas que hages de reforçar continguts que hem estat treballant enguany, és recomanable que faces el Quadern d'Estiu (Summer Workbook) que pots trobar dins del teu nivell: Reinforcement Plan 5th / Reinforcement Plan 6th. Si és així i ho necessites, te l'indicaré en les observacions de l'avaluació final com a pla de millora per al curs que ve. 

A més (i sols per als que aneu a Sisé), avança't al que treballaràs en l'institut en R4S (Ready for Secondary), on tens activitats i recursos per a practicar aquestes vacances i, així, guanyar confiança en el canvi d'etapa. 

DES D'ACÍ VULL AGRAIR A TOTES LES FAMÍLIES LA VOSTRA COL·LABORACIÓ, SUPORT I ESFORÇ DURANT TOT EL CURS.

 

US DESITGE UN FELIÇ ESTIU! 

  • Per als que sou de Cinqué, ens vegem a setembre, que ja sereu els majors de l'escola!  
  • I per als de Sisé, la nova etapa que us espera estarà carregada de noves emocions, amics i aprenentatges. Avant amb tot! I recordeu que podeu visitar el blog i aprofitar els recursos que té sempre que vulgueu!